20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πάγκος για… δύο στο Ναύπλιο

Ο Οίακας Ναυπλίου βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Β' Εθνική, και όπως φαίνεται η νεοφώτιστη ομάδα εμφανίζεται με μεγάλη όρεξη ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσει στον πάγκο ο Παύλος Νώντας, ο οποίος έφερε την ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα σε αυτή την κατάσταση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά από μια γιορτή που ετοιμάζουν στο Ναύπλιο, στον αποχωρισμό της σεζόν.  Έτσι, έχουν αρχίσει να έρχονται στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα που είναι υποψήφια για τον πάγκο του Οίακα, με δυο να ξεχωρίζουν.

Αρχικά ο Λευτέρης Καλογήρου, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έστησε πέρυσι το νεοφώτιστο ΑΣ Καρδίτσας στην Α2 Ανδρών, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλοί να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία, ενώ έκανε εξαιρετική πορεία με τον Μανδραϊκό έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια στο τελείωμα της σεζόν. Εκτός από τον Καλογήρου, στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του Νίκου Οικονόμου, ο οποίος εργάστηκε στον Απόλλωνα Πατρών, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε οδηγήσει τον Πανιώνιο στην Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ