24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο KD καλοβλέπει τη Μπαρτσελόνα και ο Μίροτιτς ως μεσάζοντας (vid+pic)

O Kέβιν Ντουράντ φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή "μαγειρικής" του Σερτζ Ιμπάκα και αποκάλυψε πως έχοντας κατακτήσει ήδη πρωταθλήματα στο ΝΒΑ, έχοντας βρεθεί σε Παγκόσμια Κύπελλα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική των ΗΠΑ, δεν του μένουν πολλά πράγματα να επιτεύξει στην μπασκετική του καριέρα. Επόμενος του στόχος η Μπαρτσελόνα!

Ναι, ο ΚD ονειρεύεται να παίξει την τελευταία σεζόν της καριέρας του σε μια άλλη χώρα και όχι στο ΝΒΑ. Η ομάδα που επιθυμεί να βρεθεί δεν είναι άλλη από την Μπαρτσελόνα. Χαρακτήρισε τη Liga Endesa το δεύτερο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ και συμπλήρωσε ότι βρίσκει πολύ διασκεδαστικά τα παιχνίδια της Euroleague. 

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει ένα ακόμα "κίνητρο" στον Ντουράντ, λέγοντάς του ότι "Είναι ένα τρελό όνειρο, μέχρι να γίνει πραγματικότητα", αφού φέτος ο ίδιος εγκατέλειψε το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για να γυρίσει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί για τους "Μπλαουγκράνα", αποκομμίζοντας ένα παχυλό συμβόλαιο και πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής μαγικές εμφανίσεις. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ