26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Όντομ έβαλε ψέυτικο πέος για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας!

Απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Λαμάρ Όντομ, ο οποίος παραδέχθηκε πως έφτασε σε σημείο να παραγγείλει ψεύτικο πέος, για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, καθώς αλλιώς δε θα περνούσε τον έλεγχο ουσιών.

Το όνομα του Λαμάρ Όντομ έχει συνδεθεί με πολύ άσχημα γεγονότα. Δεν πάνε πολλά χρόνια, άλλωστε, από τότε που είχε βρεθεί σχεδόν νεκρός σε ένα κρεβάτι, με τη ζωή του να σώζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, έχοντας προβεί σε χρήση ουκ ολίγων ουσιών. Ο ίδιος είχε υποστεί συνολικά 12 εμφράγματα και τρία καρδιακά επεισόδια, πριν τελικά καταφέρει να αποθεραπευτεί, ενώ η σχέση του με τα ναρκωτικά έχει... έντονο παρελθόν.

Η συνήθεια του αυτή υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια, κοντεύοντας να του στοιχίσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με την Εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών. Για το λόγο αυτό, ο παλαίμαχος φόργουορντ και πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς προέβη σε μια πράξη, που τον γλίτωσε στον έλεγχο ουσιών, αλλά έμελλε τώρα να την παραδεχθεί.

«Κάπνιζα κάθε μέρα μαριχουάνα. Ήμουν σε πανικό. Άρχισα να ψάχνω για ψεύτικα πέη και διάφορους τρόπους να περάσω τον έλεγχο ουσιών. Μετά από μεγάλη αναζήτηση, παραγγείλαμε ένα τεράστιο μαύρο πέος, που ήρθε την επόμενη μέρα», ήταν η αποκάλυψη του Όντομ στο «New Memoir», που συγκλονίζει άπαντες.

Ο ίδιος αγωνίστηκε τότε, αν και η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Σίγουρα πρόκειται για μία πράξη, που προστίθεται στο... σωρό των αμαρτιών του όλα αυτά τα χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ