24.1 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Ο… χρυσός σκούφος του Καλαμπάκου

Ο αγώνας στην Αμαλιάδα δεν άφηνε περιθώρια... πολλαπλών ερμηνειών, αφού όλοι είδαν μια γερή κόντρα για 25 λεπτά που άντεχε ο Κόροιβος και έναν περίπατο της πλερέστερης και ποιοτικότερης ΑΕΚ στη συνέχεια. 

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε... μισά παράπονα από την ομάδα του. "Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο, στους παίκτες, στη διοίκηση, στους προπονητές και ιδιαίτερα στον Ντίνο Καλαμπάκο, γιατί έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ΑΕΚ και τους ευχαριστούμε που μας ακολουθεί παντού.

Στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά κάναμε καλή δουλειά, με πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά παίξαμε απαράδεκτη άμυνα.  Ο Κόροιβος έχει καλά επιθετικά ταλέντα, αλλά εμείς δεν βγάλαμε ενέργεια και δεν παίξαμε με επαφές. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας, παίξαμε άμυνα, με επαφές και σκοράραμε».

Ο Ντίνος Καλαμπάκος αφού είπε τα... φανερά, "πάιξαμε πολύ καλά για 25 λεπτά, αλλά στη συνέχεια μείναμε από δυνάμεις απέναντι σε έναν αντίπαλο με περισσότερες λύσεις", στη συνέχεια εξέφρασε και μια... επιθυμία του. Ρωτήθηκε για το ενδεχόεμνο, ορατό όλο και πιο πολύ, της σωτηρίας και είπε το αμίμητο: "Ε, αν γίνει θα πάρω... χρυσό σκούφο σαν ο καλύτερος μάγειρας της χρονιάς"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ