20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Χουέρτας για τον τρελό Μπόγρη και τον ηγέτη Διαμαντίδη (vids)

Ο Μαρτσελίνιο Χουέρτας συνεχίζει να αγωνίζεται στα 37 του και δεν σκέφτεται την απόσυρσή του από τα παρκέ, εξάλλου έχει συμβόλαιο με την Τενερίφη για ακόμα ενάμιση χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ μέσω της εργατικότητάς του έχει διατηρηθεί σε τόσο καλή κατάσταση, όπως και ο Νίκος Ζήσης και ο Τζέισι Κάρολ. «Αν το μυαλό σου παραμένει καθαρό και πεινασμένο μπορείς να συνεχίσεις», εξήγησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην COSMOTE TV.

Αναφέρθηκε και στο Γιώργο Μπόγρη, συμπαίκτη του στην ομάδα των Καναρίων Νήσων, κι επεσήμανε πως σκέφτεται σαν πλέι μέικερ. «Μας δίνει πολλά εντός κι εκτός παρκέ. Κάνει τόσα πολλά μικρά πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για μια ομάδα», συμπλήρωσε.

Για τη φιλία του με το Λάζαρο Παπαδόπουλο, είπε χαριτολογώντας: «Νόμιζα ότι θα πνιγεί στο τζακούζι ο Λάζος», αναφερόμενος στην ικανότητά του να κρατήσει για πολλή ώρα την αναπνοή του κάτω από το νερό, για να σχολιάσει στη συνέχεια: «Ήταν εκπληκτικός παίκτης. Στις μέρες μας ολοένα και περισσότερο μας λείπουν αυτοί οι παίκτες».

Έστειλε τα χαιρετίσματά του και στον Κώστα Παπανικολάου, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα, και δεν ξέχασε να σταθεί και στο Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος: «ήταν ένας μεγάλος καθρέφτης για εμένα όσο μεγάλωνα. Θαύμαζα πώς έπαιζε. Είχε πολύ σεβασμό, ήταν ταπεινός, ένας αληθινός ηγέτης».

Θυμηθείτε, ακόμα, τι είπε για τον Κόμπι Μπράιαντ και την παρουσία του στο ΝΒΑ και τους Λος Άντζελες Λέικερς



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ