16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Χολαργός δεν… εξάγνισε τον Κολοσσό

Στη φετινή basket league υπάρχουν δύο ομάδες με... διχασμένη προσωπικότητα. Ο Κολοσσός και το Λαύριο όπως... τους ξέρει ο πολύς ο κόσμος, που στα χαρτιά όμως είναι ο Χολαργός και η Κύμη των οποίων τις θέσεις έχουν πάρει, με ένα καθεστώς που άλλοι το λένε συνένωση δυνάμεων, άλλοι σύμπραξη, άλλοι εξαγορά και τέλος πάντων όλοι κάποια λέξη ψάχνουν να βρουν.

Ο ΕΣΑΚΕ από νωρίς και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί καμία διαδικασία είχε αρχίσει να... φωνάζει τις δύο ομάδες με τα νέα τους ονόματα και εκνευριζόταν κιόλας με όσους επισήμαιναν τα ανεκπλήρωτα ζητήματα που υπήρχαν εκείνη την εποχή.

Η ΕΟΚ τις έβαλε στο κύπελλο και συνεχίζει να τις έχει ως Χολαργό και Κύμη, βάζοντας σε μια παρένθεση το... παρατσούκλι για να ξέρουμε για ποιον μιλάμε.

Κι ενώ όλοι έσκιζαν τα ρούχα τους για το ποιος είναι ποιος, όταν ο Δημήτρης Μαυροειδής  κέρδισε στο διαιτητικό δικαστήριο της FIBA ποσό που διεκδικούσε από τον Κολοσσό στον οποίο και επιβλήθηκε ban, ακούστηκε ότι ο Κολοσσός πλέον είναι κάπου στα τοπικά της Δωδεκανήσου και η ΚΑΕ που υπάρχει είναι ο Χολαργός.

Στη FIBA βέβαια δεν τρώνε κουτόχορτο. Και επειδή όπως φαίνεται το ίδιο συμβαίνει και με τους δικηγόρους του Μαυροειδή, στα κεντρικά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας υπάρχει ήδη απόφαση σύμφωνα με την οποία ότι «βάρη» υπήρχαν στον Κολοσσό, συνεχίζουν να υπάρχουν και στον... μοντέρνο Κολοσσό που παίζει με τα χαρτιά του Χολαργού

Αστειευόμενοι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και για πανηγυρική δικαίωση του ΕΣΑΚΕ που... το φώναζε από την αρχή και ποιος ξέρει, μπορεί η δική του «μαρτυρία» να ήταν και καθοριστική στην απόφαση της FIBA.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ