23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο χαρακτήρας του Ηφαιστου και η διαχείριση του Περιστερίου

Τα στοιχεία που έφεραν, για τον μεν Ηφαιστο την πρώτη του νίκη επί του Περιστερίου, για το δε Περιστέρι την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, εντόπισαν στις δηλώσεις τους μετά το ματς οι δύο προπονητές.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε "ο λόγος που κερδίσαμε για πρώτη φορά στο Περιστέρι είναι ότι μείναμε ως ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δείξαμε χαρακτήρα. Είχαμε προβλήματα, χάσαμε και τον Σταμάτη μέσα στο ματς, τα γκαρντ φορτώθηκαν και με φάουλ, όμως φάνηκε ο χαρακτήρας μας και ειδικά του Γκίλμπερτ που μπήκε και έβαλε έξι βολές ενώ ήταν για ώρα έξω. Η νίκη μας γίνεται πιο σημαντική επειδή ήρθε επί μιας δυνατής και καλοδουλεμένης ομάδας σαν το Περιστέρι".

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στάθηκε σε τρία σημεία. "Το ξεκίνημα του πρώτου δεκαλέπτου. Μπορεί να μαζέψαμε την διαφορά, αλλά όταν δέχεσαι 25 πόντους και βάζεις σε ρυθμό τους σουτέρ του αντιπάλου, υπάρχει πρόβλημα. Το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, εκεί πια πήραν μια διαφορά που συντήρησαν. Τέλος, η διαχείριση στα τελευταία λεπτά. Παλέψαμε με διάφορα σχήματα να το γυρίσουμε, αλλά όπως και στην ήττα από τον Ιωνικό δεν διαχειριστήκαμε σωστά κάποιες καταστάσεις".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ