21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Χαρίλαος Τρικούπης φέρνει τον Κέβιν Λάνγκφορντ ξανά στην Ελλάδα

Σε μία ακόμη προσθήκη ενόψει της παρθενικής παρουσίας του στην Basket League προχώρησε ο Χαρίλαος Τρικούπης, ποντάροντας σε έναν παίκτη με σημαντική ελληνική προϋπηρεσία.

 

Η νεοφώτιστη ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κέβιν Λάνγκφορντ που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Κολοσσό, στον Πανιώνιο, στον ΠΑΟΚ και στον Κόροιβο. Ο Λάνγκφορντ -αδερφός του παίκτη της ΑΕΚ, Κιθ- είναι πια στα 35 του χρόνια και στο πέρασμα του από τη χώρα μας μέτρησε 105 αγώνες στην Basket League και μάλιστα μέσα από την παρουσία του στον Χαρίλαο Τρικούπη, θα φτάσει τους 1.000 πόντους στην κατηγορία, αφού χρειάζεται μόλις επτά.

 

 

Στην περσινή σεζόν ο Λάνγκφορντ αγωνίστηκε στη Φινλανδία. Η ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Κέβιν Λάνγκφορντ (Kevin Langford) έρχεται να προσθέσει εμπειρία στο φετινό ρόστερ, έχοντας αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Ρόδο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Κόροιβο. Ο γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1985, forward, έχει ύψος 2,04 και πέρυσι αγωνίστηκε στην Φινλανδία με την KTP Basket, έχοντας κατά μέσο όρο 11,7 πόντους και 5,3 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ