18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Χέιγουορντ στους Χόρνετς του Τζόρνταν

Η αγορά κινείται με γοργούς ρυθμούς στο ΝΒΑ, καθώς το τζάμπολ δεν αργεί και τόσο πολύ πλέον. Οι Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν κατάφεραν να ταράξουν τα νερά, προχωρώντας στην απόκτηση του Γκόρντον Χέιγουορντ από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Χέιγουορντ είχε ουσιαστικά ανακοινώσει το διαζύγιό του με τους "πράσινους", όταν έκανε χρήση του όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος. Μετά από αυτή του την κίνηση Πέισερς, Χοκς, Νικς εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, αλλά ο 30χρονος γκαρντ επέλεξε τους Χόρνετς και τα 120 εκατομμύρια που του προσφέρουν για τέσσερα χρόνια.

Το ταλέντο του Χέιγουορντ δεν αμφισβειτείται, αλλά οι τραυματισμοί που τον συνοδεύουν βάζουν ένα ερωτηματικό δίπλα στο όνομά του. Προφανώς οι Χόρνετς αποφάσισαν να το παραβλέψουν και να τον εμπιστευτούν, δίνοντάς του ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο... άτυχος - τυχερός της υπόθεσης είναι ο Νικολά Μπατούμ. Οι Χόρνετς τον αποδεσμεύουν για να κάνουν χώρο στο σάλαρι καπ για τον Χέιγουορντ. Ο Γάλλος είχε να παίρνει κάτι περισσότερο από 27 εκατομμύρια από τους Χόρνετς για τη σεζόν 2020-21. Το καλό γι' αυτόν είναι πως είναι ελεύθερος να ψάξει την επόμενη ομάδα του, αλλά θα πάρει και τα χρήματά του από την ομάδα των Χόρνετες, απλά σε βάθος τριετίας και όχι σε μια σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ