20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Χάρντεν επέστρεψε… καυτός (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν πάτησε και πάλι παρκέ, κάνοντας την πρώτη προπόνησή του με τους Χιούστον Ρόκετς στο Ορλάντο, κι έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο 30χρονος γκαρντ καθυστέρησε να ενσωματωθεί με τις «ρουκέτες» στην Disney World εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος. Από τη στιγμή που το έκανε, όμως, έδειξε ο παλιός καλός εαυτός του. «Όλος ο κόσμος ξέρει πως ό,τι και να γίνει λατρεύω να παίζω μπάσκετ. Είμαι ανταγωνιστικός, οπότε μπήκα από την αρχή δυνατά στην προπόνηση. Πιέσαμε ο ένας τον άλλο κι έκανα και λίγο trash talking, όπως συνήθως, για να δώσω κίνητρο στους συμπαίκτες μου», παραδέχθηκε.

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του, Μάικ Ντ’ Αντόνι, ο οποίος ρωτήθηκε για το πώς είδε τον παίκτη του κι απάντησε: «Έμοιαζε καλά. Πιθανότατα ήταν "σκουριασμένος" για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά ήταν ο εαυτός του. Νόμιζα ότι έπρεπε να μπει ήρεμα και σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς, αλλά προπονούταν σκληρά πριν ακόμα έρθει στο Ορλάντο. Δεν είδα καμία διαφορά. Θα δούμε πώς θα είναι ύστερα από μία ημέρα κι αν θα είναι πιασμένος θα προσαρμοστούμε ανάλογα, αλλά δείχνει μια χαρά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ