27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Χάρντεν είναι… φευγάτος (vids)

Ο Τζέιμς Χάρντεν φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τους Χιούστον Ρόκετς, στους οποίους βρίσκεται από το 2012.

Ο 31χρονος γκαρντ, που από το 2009 έως το 2012 αγωνίστηκε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και «μετακόμισε» στο Τέξας με υψηλούς στόχους, αναδείχθηκε οκτώ φορές all star και το 2018 πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, αλλά αγνοεί τον τίτλο. Οι κινήσεις που δεν έχουν γίνει μέχρις στιγμής από τις «ρουκέτες» και η επιθυμία άλλων ομάδων να τον αποκτήσουν τον έχουν ήδη οδηγήσει στην απόφαση να μετακομίσει σε άλλη πολιτεία. Η διεκδίκηση του τίτλου είναι ο πρωταρχικός στόχος του και όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ δεν έχει πειστεί πως οι Χιούστον Ρόκετς μπορούν να φθάσουν τόσο ψηλά, ειδικά μετά και τις τελευταίες αλλαγές που έκαναν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Οι διοικούντες τον οργανισμό, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να ανταλλάξουν τον ηγέτη τους, o οποίος θα γίνει free agent μετά το τέλος της σεζόν 2020-2021. Ο ίδιος έχει την οψιόν για παραμονή του και την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τις οικονομικές απολαβές του μόνο για την καινούρια χρονιά να ανέρχονται σε 40 εκατ. δολάρια.

Οι Μπρούκλιν Νετς «χτύπησαν» ήδη την πόρτα του παίκτη για ανταλλαγή, αλλά οι Χιούστον Ρόκετς ξεκαθάρισαν πως προς το παρόν δεν έχουν καμία επαφή με τους Νεοϋορκέζους, αν και τα ρεπορτάζ άλλα λένε, με τον Τζέιμς Χάρντεν να έχει ήδη μιλήσει με τον πρώην συμπαίκτη του στις «βροντές», Κέβιν Ντουράντ. Πέρυσι, σε 68 ματς κανονικής περιόδου, είχε κατά μέσο όρο 34,3π., 6,6 ριμπάουντ, 7,5 ασίστ και 1,8 κλεψίματα σε 34.3’ και σε δώδεκα παιχνίδια πλέι οφ 29,6π., 5,6 ριμπάουντ, 7,7 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 37.3’.

https://www.youtube.com/watch?v=YuwJawBy2sQ

https://www.youtube.com/watch?v=YeeDMFF9WUk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ