23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Χάρντεν έμεινε… μισός (pic)

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Τζέιμς Χάρντεν, δύο και πλέον μήνες μετά τη διακοπή του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο 30χρονος γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς δεν ήταν από εκείνους που χαλάρωσαν όσο διήρκησε η κατ’ οίκον απομόνωση. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους παίκτες, που έβαλαν κιλά, εκείνος πρόσεξε τη διατροφή του και μάλιστα εμφανίζεται πλέον εμφανώς αδυνατισμένος. Εξάλλου, δεν σταμάτησε να γυμνάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασής του, αλλά και κάνοντας ασκήσεις για τη βελτίωση της ισορροπίας, της σταθερότητας και του ελέγχου του σώματός του.

Στην προαιρετικές προπονήσεις στο «Toyota Center», που ξεκίνησαν εντός της εβδομάδας, έδωσαν αρχικά το παρών οι Πι Τζέι Τάκερ, Αϊζάια Χάρτενσταϊν και Μπρούνο Καμπόκλο και θα ακολουθήσουν οι Τζέιμς Χάρντεν, Ράσελ Ουέστμπρουκ και Έρικ Γκόρντον, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, τηρώντας φυσικά όλα τα πρωτόκολλα υγείας εν μέσω της πανδημίας του ιού COVID-19 που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα. Ο σούπερ σταρ των «ρουκετών» είναι προς το παρόν στην Αριζόνα κι από εκεί είναι και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε, ενώ κάνει πεζοπορία στο Τέμπι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ