18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Χάουαρντ το πανηγύρισε σαν παίκτης (vid)

H κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε ή ολοκληρώνεται στο NCAA στις διάφορες περιφέρειες ανά τις ΗΠΑ. Σε μία από τις καλύτερες περιφέρειες, στην Big Ten το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με το Μίτσιγκαν να κατακτά τον τίτλο. Κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά. O 15oς τίτλος πάντως είναι ιδιαίτερος αφού έρχεται μετά από μια επταετία "ξηρασίας" και επειδή στον πάγκο βρίσκεται ένας παίκτης που έγραψε τη δική του ιστορία στο ΝΒΑ για μια δεκαετία, κατακτώντας και δύο δαχτυλίδια: Ο Τζουέιν Χάουαρντ.

Ο Χάουαρντ πανηγύρισε τον τίτλο σαν παίκτης, χοροπηδώντας στο παρκέ, κρατώντας το πλακάτ που έγραφε πως η ομάδα του είναι πρωταθλήτρια και τελικά χορεύοντας αγκαλιά με τους αθλητές του. Αν κάτι είναι ξεκάθαρο πάντως από το βίντεο είναι η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τους παίκτες οι οποίοι χορεύουν μαζί και σπεύδουν να τον αγκαλιάσουν με χαμόγελα.

Η θητεία του στο Μίτσιγκαν ξεκίνησε το 2019 και παρά τις δυσκολίες από την πανδημία που έβαλε πρόωρο τέλος στο πρωτάθλημα και ταλαιπώρησε ιδιαίτερα όλο το NCAA και φέτος το φινάλε είχε τίτλο. H καριέρα του ως προπονητής άρχισε στους Μαϊάμι Χιτ, όπου έμεινε για έξι χρόνια ως μέλος του τεχνικού επιτελείου, πριν πει το ναι στο κολλεγιακό πρωτάθλημα και στην ομάδα στην οποία και ο ίδιος αγωνίστηκε ως φοιτητής από το 1991 ως το 1994.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ