23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Φασούλας καλωσόρισε την υποψηφιότητα Αλεξόπουλου

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, συμπορεύεται με τον Παναγιώτη Φασούλα και την πρωτοβουλία «Πρώτα το Μπάσκετ» στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, ύστερα από ανακοίνωσή του, την Παρασκευή (15/5), με τον υποψήφιο πρόεδρο να τον καλωσορίζει.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Γιάννη Αλεξόπουλου, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υποψήφιου προέδρου της ΕΣΚΑ, Τάσου Δελημπαλταδάκη, ο Παναγιώτης Φασούλας προέβη σε ένα καλωσόρισμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το όνομα του Αλεξόπουλου είναι συνώνυμο με τον όρο "ερασιτεχνικό μπάσκετ" στην Αττική, κάτι που θα βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του αθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ένας άνθρωπος που αντιπροσωπεύει τη λέξη «ερασιτεχνικό μπάσκετ» στην Αττική, συντάσσεται με δήλωσή του στο πλευρό της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Η υποψηφιότητα του για μέλος ΔΣ της ΕΟΚ, με την μακρόχρονη πορεία του στο χώρο του μπάσκετ ως παράγοντας και Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής - ΕΣΚΑ, θα βοηθήσει με την πείρα και τις γνώσεις του την αναδιοργάνωση του αθλήματος.

Καλώς ήλθες Γιάννη Αλεξόπουλε,

Παναγιώτης Φασούλας»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ