26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να επαναπατριστούν

Έκκληση στους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ να επιστρέψουν άμεσα σε αυτές, διότι πολύ σύντομα αναμένεται να διακοπεί η αεροπορική επικοινωνία της χώρας με τον υπόλοιπο κόσμο, έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο!

"Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν πρέπει να το κάνουν άμεσα. Διότι δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμα θα πραγματοποιούνται εμπορικές πτήσεις", είπε χαρακτηριστικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ναυλώνουν πτήσεις ειδικά για όσους Αμερικανούς θέλουν να επαναπτριστούν λόγω κορωνοϊού, φαίνεται όμως πως αυτές οι πτήσεις θα σταματήσουν. Κι όσοι θέλουν να γυρίσουν σπίτι τους, πρέπει να το κάνουν σύντομα.

Αυτό βεβαίως αποτελεί ένα ακόμα εμπόδιο στην επανέναρξη των διοργανώσεων του μπάσκετ, αν κάποια στιγμή η εξέλιξη της πανδημίας το επιτρέψει. Διότι αν φύγουν οι Αμερικανοί που παραμένουν στην Ευρώπη, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα επιστρέψουν και οι ομάδες θα αποδυναμωθούν ιδιαίτερα. Σε κάθε περίπτωση είναι κι αυτό κάτι που πρέπει να λάβουν υπόψη τους όσοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να τελειώσει η φετινή αγωνιστική περίοδος μέσα στα γήπεδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ