17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο υιός Μίλερ έκλεψε την παράσταση από Ρέτζι και Στεφ (vid)

Να έχεις δύο από τους μεγαλύτερους σουτέρ που έχει βγάλει το μπάσκετ και να κλέβει την παράσταση ένα πιτσιρίκι. Το έλεγαν άλλωστε οι παλιοί στον κινηματογράφο: "Σε σκηνή με μικρό παιδί ή ζωάκι δεν θα έχεις ποτέ τα φώτα πάνω σου". Το ίδιο έγινε και στη συζήτηση του Ρέτζι Μίλερ με τον Στεφ Κάρι, όταν παρουσιάστηκε στο πλάνο ο γιος του πρώτου.

Ο Ράικερ Μίλερ εμφανίστηκε στο βίντεο έκπληξη προς τον Κάρι στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με φανέλα των Ουόριορς και τον μπαμπά Μίλερ να λέει προς τον γκαρντ των Ουόριορς πως "αποτελεί έμπνευση για τα μικρά παιδιά όπως τον γιο του". Δεν το λες και λίγο όταν ο μπαμπάς είναι ο Ρέτζι Μίλερ!

Ο Κάρι προσπέρασε τον Μίλερ στη λίστα με τους παίκτες που έχουν ευστοχήσει περισσότερες φορές σε σουτ τριών πόντων στο ΝΒΑ. Χρειαζόταν τέσσερα εύστοχα σουτ, έβαλε πέντε απέναντι στους Γιούτα Τζαζ και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση, έχοντας μπροστά του μόνο τον Ρέι Άλεν. Η απόσταση που τους χωρίζει πάντως δεν είναι και τόσο μεγάλη καθώς ο γκαρντ των Ουόριορς έχει 2.561 τρίποντα και ο Άλεν 2.973. Και μπορεί o Άλεν να αισθάνεται σίγουρος στην κορυφή για το 2021, αλλά για το 2022 μάλλον όχι...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ