22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Τόμπσον που μένει και το… ντουέτο Ντουράντ-Λέοναρντ

Ο Κλέι Τόμπσον είναι έτοιμος να υπογράψει μάξιμουμ συμβόλαιο με τους Ουόριορς και να μείνει στην ομάδα, την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ και ο Καουάι Λέοναρντ εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάνε στην ίδια ομάδα.

Ο Τόμπσον ήταν ο μεγάλος άτυχος στον έκτο τελικό των πλέι οφ του ΝΒΑ όταν υπέστη ρήξη χιαστού. Παρ' όλα αυτά στο Γκόλντεν Στέιτ δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος.

Γι΄αυτόν τον λόγο όπως αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος Σαμς Χαράνια, έχουν ήδη μπει σε συζητήσεις μαζί του ούτως ώστε να υπογράψει νέο μάξιμουμ συμβόλαιο και να γίνει πλουσιότερος κατά 190.000.000 δολάρια.

Την ίδια στιγμή η αγωνία κορυφώνεται αναφορικά με την επόμενη ομάδα τόσο του Κέβιν Ντουράντ όσο και του Καουάι Λέοναρντ.

Ο πρώτος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και εξετάζει τις επιλογές του. Οι φήμες τον ήθελαν κοντά στους Μπρούκλιν Νετς, όμως όπως γνωστοποίησε ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, έχει συζητήσει το ενδεχόμενο με τον MVP των τελικών του ΝΒΑ να μετακομίσουν στην ίδια ομάδα.

Δύο μαξ συμβόλαια μπορούν να καλύψουν ταυτόχρονα μόνο δύο ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο λόγος για τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Είναι δεδομένο ότι αν αποφασίσουν να μετακομίσουν παρέα οι δύο σούπερ σταρ θα αλλάξουν τα πάντα στο ΝΒΑ.

Ωστόσο οι Ουόριορς εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν κίνηση για να κρατήσουν και τον τραυματία Ντουράντ στο ρόστερ τους, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το συγκεκριμένο σενάριο δεν μοιάζει πολύ πιθανό.

Κίνηση για τον Λέοναρντ είναι δεδομένο ότι έχουν κάνει και οι Τορόντο Ράπτορς και είναι πιθανό να παρατείνει την παραμονή του στο Οντάριο για έναν ακόμα χρόνο και να δει ξανά την ελεύθερη αγορά το καλοκαίρι του 2020.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι τεράστιο, μία ημέρα πριν ανοίξει η ελεύθερη αγορά στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ