21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Τόμας δεν έχει… δόντι! (vids)

Η έκφραση "χωρίς δόντι" μεταφορικά σημαίνει, όπως όλοι γνωρίζετε, χωρίς μέσον, με την αξία μου. Και είναι απολύτως βέβαιο πως ο Αϊζάια Τόμας παίζει στο ΝΒΑ... χωρίς δόντι. Μεταφορικά και από χθες και κυριολεκτικά! Διότι σε μια προσπάθειά του να μαρκάρει τον Ότο Πόρτερ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με τους Ουίζαρντς, δέχθηκε μια αγκωνιά, με αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα μπροστινά δόντια του!

Μόλις σταμάτησε η φάση, βρήκε το δόντι κάπου έξω από τη γραμμή του τριπόντου, το πήγε στον πάγκο κι εκεί ο ο γιατρός της ομάδας προσπάθησε να του το τοποθετήσει ξανά. Αλλά δεν μπόρεσε. Έτσι ο Τόμας θα πρέπει να επισκεφθεί οδοντίατρο, κάτι που όπως είπε θα κάνει άμεσα. 

"Με ενοχλεί όταν μιλάω, η γλώσσα μου μπαίνει ανάμεσα στα δόντια μου", δήλωσε με ένα αμήχανο χαμόγελο στη συνέντευξη Τύπου. "Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα δόντια μου στο παρελθόν. Πάντα είχα κάποιον συμπαίκτη που έχανε ένα δόντι κι εγώ τον κορόιδευα, όμως τώρα ήρθα εγώ σε αυτή τη θέση. Γι' αυτό θα πάω να το φτιάξω όσο γίνεται πιο γρήγορα". 

Φυσικά δεν γλίτωσε την καζούρα. Ούτε από τους συμπαίκτες του, που τον παρότρυναν να μείνει... κουτσοδόντης μέχρι το τέλος των πλέι οφ, ούτε ακόμα και από τον προπονητή του, Μπραντ Στίβενς. "Αυτός και η 7χρονη κόρη μου αντάλλασσαν χαμόγελα με στόμα χώρις δόντι μετά το παιχνίδι! Και ξέρετε κάτι; Αφού έχασε το δόντι, έβαλε σερί δύο τρίποντα μετά. Ίσως λοιπόν το δόντι να τον εμπόδιζε να σουτάρει καλά"! 

Μετά το τέλος της πλάκας όμως, όλοι έβγαζαν το καπέλο στον Αϊζάια Τόμας, διότι οι τελευταίες εβδομάδες ήταν εφιαλτικές γι΄αυτόν. Στην αρχή της σειράς με τους Μπουλς έχασε σε τροχαίο την αδελφή του, έπαιξε όλη τη σειρά με το μυαλό της σε εκείνη, το Σάββατο ταξίδεψε στην άλλη άκρη της Αμερικής, στην Τακόμα της Ουάσιγκτον για να την κηδέψει, και λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τους Ουίζαρντς ήταν πίσω στη Βοστόνη για να παίξει. Και όλο αυτό το διάστημα και παρ' όλα αυτά, είναι ο κορυφαίος παίκτης των Σέλτικς, τους οποίους κουβαλά στην πλάτη του. Αποδεικνύει πόσο μεγάλος είναι και ο προπονητής του παραδέχεται:

"Αυτό που έχει κάνει όλες αυτές τις μέρες είναι πάρα πολύ μεγάλο. Αν βρισκόμουν στη θέση του, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι απίστευτος"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ