29.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ο τρομερός Ντάνιελ έδωσε πρόκριση στο Περιστέρι

Ενας παίκτης που αποκτήθηκε από το... Ρέθυμνο, έδωσε στο Περιστέρι την πρώτη επίσημη νίκη της χρονιάς με το 91-81 επί του Ηφαιστου να σημαίνει και την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Εντι Ντάνιελ περίσσευε στο ρόστερ των Κρητικών που στην πορεία διαπίστωσαν ότι είχαν ανάγκες σε άλλες θέσεις, βρήκε μια δεύτερη ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του Τζεφ Αλεν στο Περιστέρι, φόρεσε την φανέλα των νεοφώτιστων και σήμερα έκανε πράγματα και θάματα.

Ο Αμερικανός άρχισε την θητεία του στην Ελλάδα με double double, 20 πόντους και 10 ριμπάουντ και ήταν ο αιδαφμισβήτητος ηγέτης της ομάδας του στην ανατροπή πρόκρισης που πέτυχε στην τελευταία περίοδο. Το Περιστέρι ήταν ανώτερο στο πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ηφαιστος έδειξε δυναμική στα δύο ενδιάμεσα και το παιχνίδι συνολικά ήταν θεαματικό και μια καλή πρόβα και για τους δύο εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

ΦΟΒΗΤΡΟ: Λαβράκι στο... και πέντε φαίνεται ότι βρήκαν στο Περιστέρι με την απόκτηση του Εντι Ντάνιελ ο οποίος "γέμισε" τις ρακέτες και αποδείχθηκε άκρως αποτελεσματικός.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σε ένα ματς στου οποίου την μεγαλύτερη διάρκεια οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και ήταν φανερό ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, η ευστοχία του Περιστερίου στις βολές, με 16/19 έναντι της αστοχίας του Ηφαίστου με 7/18 έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ