22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο τρομερός Καμπάτσο και ο «βομβαρδιστής» Μπούκερ (vids)

Ο Φακούντο Καμπάτσο οδηγεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, διατηρώντας την αήττητη τον Απρίλιο με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έδωσε.

Ο 28άχρονος γκαρντ με μέσο όρο 16,7π. και 5,7 ασίστ ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του MVP του μήνα στην ACB, έχοντας κατά μ.ό. 22,7 βαθμούς στην αξιολόγηση, με τον Ντάνι Πέρεζ, της Χιπουσκόα, να τον ακολουθεί με 22,5.

Στον τελευταίο αγώνα της, για το μήνα Απρίλιο, η «βασίλισσα» επιβλήθηκε της Μπρεογάν στο «WiZink Center», με τον Αργεντινό να προσφέρει τη φανέλα του μετά το τέλος του ματς σε νεαρή θαυμάστριά του...

https://www.youtube.com/watch?v=pnSWaoV7kXY

Ο μήνας έκλεισε με τους αγώνες της 29ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Άσκια Μπούκερ, ο οποίος πέρασε το 2015 από τον Αρκαδικό. Η Μούρθια επιβλήθηκε της Μανρέσα στο «Pavello Nou Congost», με τον 25άχρονο γκαρντ να τελειώνει με 40π. με 5/8 βολές, 4/5 δίποντα και 9/18 τρίποντα, πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς στην αξιολόγηση, που είναι η δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στην καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα και η κορυφαία της 29ης «στροφής»...

 

«Είμαι, απλώς, χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Είμαι υπερήφανος για τη Μούρθια. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλέψουμε έτσι. Το μόνο που έχει σημασία δεν είναι η προσωπική απόδοσή μου, αλλά η νίκη. Εγώ προσπαθώ να σκοράρω κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία. Αυτό κάνω απλώς, σε κάθε ματς», αρκέστηκε να δηλώσει ο Αμερικανός, o οποίος έγραψε το όνομά του στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Μούρθια, πίσω από τους Ντουέιν Ουάσινγκτον (41π., 1996) και Μάικλ Άντερσον (40π., 1995).

https://www.youtube.com/watch?v=dRG4cv9V7Eg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ