22.3 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ο τρομερός Αντετοκούνμπο και ο εκτελεστής Ρούντι (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης, η διοργανώτρια αρχή έδωσε στη δημοσιότητα το Top 10 της κανονικής περιόδου. Ο 26άχρονος φόργουορντ των «πρασίνων» βρίσκεται στη δεύτερη θέση για εντυπωσιακό κάρφωμά του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κώστας Σλούκας, που έδωσε την ασίστ στο Γιαν Βέσελι, πλασαρίστηκε στο νούμερο 6. «Παρών» και ο συμπαίκτης του στη Φενέρμπαχτσε, Λουίτζι Ντατόμε, στο Νο 10.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Ρούντι Φερνάντεθ, για το τρίποντο με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, διπλή παρουσία έχει ο Φακούντο Καμπάτσο, «χώρεσαν» και ο συμπαίκτης τους στη «βασίλισσα» Ουόλτερ Ταβάρες, όπως και οι Ντανίλο Μπάρθελ και Ντέρικ Ουίλιαμς (Μπάγερν Μονάχου), Λούκα Βιλντόζα και Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια), Άλεξ Τάιους (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μπράντον Ντέιβις και Τόμας Ουόλκαπ (Ζαλγκίρις Κάουνας).

https://www.youtube.com/watch?v=ssThbx2CqhQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ