23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Τραμπ κράζει τον Λεμπρόν (vid)

Λίγες ώρες πριν να κλείσουν οι κάλπες στις ΗΠΑ και να μάθουμε ποιος θα είναι ο (νέος) πλανητάρχης, ο απερχόμενος πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει πάλι «μπηχτές» για το ΝΒΑ και την μειωμένη τηλεθέαση που είχε φέτος, ενώ τα πυρά του πέφτουν κατά κύριο λόγο πάνω στον Λεμπρόν Τζέιμς

«Αισθάνομαι άσχημα, πολύ άσχημα για τον Λεμπρόν. Είχαν πτώση 71%. Βαριέμαι, δεν είδα ούτε ένα σουτ. Όταν δεν σέβεσαι τη χώρα και τη σημαία, δεν θέλει να σε δει κανείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τραμπ. 

Μάλιστα, το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί για να τον ακούσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια, παρασύρεται και αρχίζει να φωνάζει εν χορώ «Lebron James sucks, Lebron James sucks» (σσ. o Λεμπρόν Τζέιμς είναι χάλια, σε ελεύθερη μετάφραση). 

Φυσικά αυτό δεν έγινε τυχαία, αφού πρόσφατα δημοσιεύθηκε μία έρευνα που καταδεικνύει τον «King James», ως τον celebrity που άσκησε τη μεγαλύτερη επιρροή στις φετινές εκλογές. Η έρευνα διενεργήθηκε στην Αμερική από τις Whitman Insight Strategies και MRC Data σε συνεργασία με τη DISQO, από τις 8 έως τις 13 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 1.103 πιθανών ψηφοφόρων (48% άνδρες, 52% γυναίκες).

Το 39% εξάυτών, δήλωσε ότι ο Λεμπρόν έχει κάνει τα περισσότερα για να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τον γενικό πληθυσμό, αλλά και τους ψηφοφόρους της Gen Z (γεννημένοι στα τέλη της δεκαετίας του '90) ,σχετικά με την ανάγκη συμμετοχής στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ