21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο… Τούρκος Σκότι Ουίλμπεκιν! (vids)

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν έχει, πλέον, το δικαίωμα να αγωνίζεται στην Εθνική Τουρκίας και δε δίστασε σε εκπομπή να φορέσει την φανέλα της και να μιλήσει για τα αισθήματά του για την χώρα.

Η τουρκική ομοσπονδία προέβη για ακόμη μία φορά στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση διαβατηρίου σε μη Τούρκο παίκτη και τα κατάφερε. Μετά τον Μπόμπι Ντίξον (νυν Μοχάμεντ Άλι), ο Σκότι Ουίλμπεκιν πήρε σειρά, με τον γκαρντ της Νταρουσάφακα να αποκτά το σχετικό έγγραφο. Αυτό σημαίνει, ότι ο Αμερικανός «άσσος» θα έχει πια δικαίωμα να παίζει με την Εθνική της χώρας.

Ο ίδιος, σε εκπομπή της τουρκικής έκδοσης του «BeIN Sports», δε δίστασε να μιλήσει με πατριωτικά αισθήματα για τη γειτονική χώρα, αναφέροντας πως αισθάνεται Τούρκους και μη αρνούμενος, ασφαλώς, να φορέσει την φανέλα της Εθνικής, που διαθέτει το όνομά του. «Τώρα έχω συνηθίσει στην Τουρκία. Βρίσκομαι στη χώρα εδώ και 3 χρόνια. Δεν μου άρεσε πριν, αλλά τώρα την αγαπώ, όπως και το φαγητό της. Αγαπώ τον μπακλαβά. Μου αρέσει να τρώω ρύζι με στήθος κοτόπουλο», ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως «θα ήταν πραγματικά τιμή μου να παίξω για την εθνική ομάδα της Τουρκίας. Θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό. Έχω μιλήσει και με τον Χέντο Τούρκογλου. Ήδη νιώθω πως είμαι κατά μία έννοια... Τούρκος! Υπάρχουν παίκτες τους οποίους ξέρω καλά στην ομάδα».

Η ουσία, φυσικά, είναι πως η Εθνική Τουρκίας ενισχύεται με άλλο ένα πολύτιμο «εργαλείο» στην περιφέρεια, τη στιγμή που η κατάστασή της δε μοιάζει ευνοϊκή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ο Μπόμπι Ντίξον δεν μπορεί να αγωνιστεί, ελέω Φενέρ και Ευρωλίγκας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ