17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τζόρνταν είπε και ψέματα

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής στο ντοκιμαντέρ «The Last Dance», συγκεκριμένα είπε αρκετά ψέματα σύμφωνα με το δημοσιογράφο και συγγραφέα Σαμ Σμιθ.

Ο Αμερικανός ρεπόρτερ της εφημερίδας «Chicago Tribune», που κάλυπτε το ρεπορτάζ των Σικάγο Μπουλς τις δεκαετίας του ’80 και του ’90 και είναι εκείνος που έγραψε το βιβλίο «The Jordan Rules», αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ των δέκα επεισοδίων που είχε ως κεντρικό θέμα τον τελευταίο τίτλο του MJ με τους «ταύρους» το 1998 κι έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης.

«Υπήρχαν πολλά πράγματα στο ντοκιμαντέρ που είπε, που τυχαίνει να γνωρίζω, τα οποία τα επινόησε. Δεν ήταν μεγάλα ψέματα. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το περίγραμμα όσων έγιναν, αλλά αρκετές λεπτομέρειες ήταν ανοησίες, όπως το σκηνικό με την πίτσα και το δηλητήριο. Υπήρχαν και άλλα πράγματα, όχι πολύ μεγάλα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά κάποια πράγματα ήταν κραυγαλέα ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά o Σαμ Σμιθ.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην αίσθηση που του άφησε συνολικά το ντοκιμαντέρ «The Last Dance», δηλώνοντας επικριτικά: «Υπάρχουν αρκετά πράγματα που είδα στο ντοκιμαντέρ, τα οποία τα έβγαλε από το μυαλό του. Δεν ήταν κάτι το σημαντικό, αλλά είναι σαν κυκλοφορεί μια ταινία και να γράφει ότι βασίστηκε σε αληθινή ιστορία. Αυτό ήταν. Βασίστηκε σε μια αληθινή ιστορία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ