18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Τζόρνταν δεν ήθελε να γυριστεί το “Last Dance”!

Την Κυριακή του Πάσχα το ESPN στις ΗΠΑ και το Netflix σε όλο τον υπόλοιπα κόσμο θα μεταδώσει τα δύο πρώτα από τα 10 επεισόδια της μίνι σειράς "The Last Dance". Του ντοκιμαντέρ σχετικά με την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς (1997-98), το οποίο περιμένει όλος ο κόσμος να δει με μεγάλη ανυπομονησία.

Ο σκηνοθέτης Τζέισον Χεχίρ έδωσε συνέντευξη στο The Athletic για να προωθήσει τη σειρά και ανάμεσα σε άλλα έκανε και μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ήθελε να γυριστεί αυτό το ντοκιμαντέρ!

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ του Χεχίρ και του Τζόρνταν έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου 2017 στη Νέα Υόρκη. Κι εκεί ο σκηνοθέτης ρώτησε τον Τζόρνταν γιατί ήθελε να κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ:

"Δεν θέλω, μου είπε! Και τον ρώτησα, γιατί δεν θέλεις; Και μου απάντησε: Όταν ο κόσμος δει αυτό το ντοκιμαντέρ, δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να καταλάβει γιατί είχα τέτοια ένταση, γιατί έκανα όσα έκανα, γιατί ενήργησα με τον τρόπο που ενήργησα και γιατί είπα όσα είπα.

Μου είπε ότι υπήρχε ένας παίκτης στην ομάδα ονόματι Σκότι Μπαρέλ (σ.σ. έπαιξε μόνον εκείνη τη σεζόν στους Μπουλς, αγωνιζόταν στις θέσεις "2" και "3" και ουσιαστικά ήταν το back up του Τζόρνταν, όποτε αυτός έβγαινε από το παρκέ για να πάρει μερικές ανάσες). Τον "έτρεχε" όλη τη σεζόν. Αν δεις αυτά τα πλάνα-είπε-θα νομίζεις ότι είμαι ένας απαίσιος τύπος. Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι ο λόγος που του φερόμουν έτσι ήταν επειδή χρειαζόμουν από αυτόν να είναι σκληρός στα πλέι οφ, όπου θα παίζαμε με ομάδες σαν την Ιντιάνα, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη στην Ανατολική Περιφέρεια. Έπρεπε να είναι αυτός σκληρός κι εγώ να ξέρω ότι θα μπορούσα να βασιστώ πάνω του. Κάτι τέτοια πράγματα που έκανα στην προπόνηση θα βλέπει ο κόσμος και δεν πρόκειται να καταλάβει".

Πάντως ο Τζέισον Χεχίρ παραδέχθηκε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν του επέτρεψε να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση ήθελε, όσο ενοχλητική κι αν ήταν και δεν παρενέβη ποτέ ώστε να λειάνει ενδεχομένως κάποιες γωνίες...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ