22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Τζορτζ και οι Καβαλίερς

Ο Πολ Τζορτζ ενημέρωσε του Πέισερς πως θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει την επόμενη σεζόν μαζί τους (παρόλο που έχει δικό του opt out, δηλαδή δικαίωμα να βγει από αυτό τούτο το καλοκαίρι), αλλά του χρόνου θα μείνει ελεύθερος και θα πάει όπου θέλει. Κι επειδή η ομάδα από την Ιντιάνα ξέρει καλά ότι του χρόνου δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να μείνει μαζί τους, τον έβγαλαν από φέτος στην αγορά, μήπως και μπορέσουν να πάρουν κανένα σοβαρό αντάλλαγμα και να μην τον χάσουν τσάμπα.

Οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ, λοιπόν, λένε ότι ο τζένεραλ μάνατζερ των Πέισερς, Κέβιν Πρίτσαρντ, τηλεφώνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο στους Καβαλίερς και τους ρώτησαν αν ενδιαφέρονται. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Καβς δεν είναι αρνητικοί. Θα ήθελαν τον Τζορτζ στην ομάδα, χωρίς όμως να του προτείνουν από τώρα πολυετές συμβόλαιο. Σκέφτονται, δηλαδή, να τον πάρουν με το υπάρχον συμβόλαιό του με τους Πέισερς και όταν αυτό του χρόνου τελειώσει, να συζητήσουν την ανανέσωσή τους, ποντάροντας στο ενδεχόμενο να έχουν πάρει το πρωτάθλημα τότε και ο παίκτης να "ζεσταθεί" και να θελήσει να μείνει κι άλλα χρόνια στο Κλίβελαντ.

Ένα ακόμα ατού που έχουν στα χέρια τους οι Καβς είναι η πολύ καλή άποψη που τρέφει για τον Πολ Τζορτζ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έχει εκφραστεί ουκ ολίγες φορές πολύ θετικά γι' αυτόν χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα πολύ μεγάλο παίκτη και φίλο του.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα πρόβλημα που καθιστά δύσκολη την ολοκλήρωση της συμφωνίας για μετακίνηση του Τζορτζ στο Κλίβελαντ. Ποια ανταλλάγματα θα δώσουν οι Καβαλίερς; Για έναν τέτοιο παίκτη, μόνο έναν παίκτη ανάλογης κλάσης και εμπορικής αξίας θα μπορούσαν να δώσουν. Κι αν υποθέσουμε ότι ο ΛεΜπρόν δεν γίνεται να πέσει στο τραπέζι, ποιοι μένουν; Οι Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Λαβ. Όμως αμφότεροι είναι στα ντουζένια τους, προέρχονται από εξαιρετικές σεζόν και μοιάζει κομματάκι δύσκολο να μπουν σε αυτή τη λογική οι Καβαλίερς. Οπότε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ