28.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Τζαφλέρης δεν κατάφερε να κάνει τη δουλειά του…»

Τη δική του απάντηση απέναντι στον Παναθηναϊκό είχε η διοίκηση του Ολυμπιακού στο θέμα της διαιτησίας, κάνοντας λόγο για την απόδοση του Δημήτρη Τζαφλέρη.

Στα... μαχαίρια και μετά τον τέταρτο τελικό βγήκαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, μετά την επικράτηση του πρώτου, που σήμανε Game 5 στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ήταν, πρώτοι, εκείνοι που εξέδωσαν ανακοίνωση και αναφέρθηκαν στους κυρίους Κορομηλά και Σιώμο, ρίχνοντας «καρφιά» για την απόδοσή τους, αλλά αυτή δεν έμεινε αναπάντητη.

Συγκεκριμένα, από τον Ολυμπιακό υπήρξε τοποθέτηση για τον Δημήτρη Τζαφλέρη, πετώντας τα «πυρά» τους εναντίον του. «Ο κύριος Τζαφλέρης δεν κατάφερε να κάνει τη δουλειά, για την οποία τον είχαν στείλει. Τουλάχιστον έδειξε με την απόδοσή του πως θα τον βλέπουμε πολλά χρόνια ακόμη στους τελικούς», αναφέρεται από την ΚΑΕ, η οποία παράλληλα συμπλήρωσε ως εξής: «Πριν βγάλουν ανακοινώσεις θα πρέπει να μιλάνε με τον προπονητή τους. Είναι προφανές ότι δεν τον είχαν ενημερώσει τι πρέπει να πει, γιατί στη συνέντευξη Τύπου έκανε παράπονα για τους παίκτες του που έδωσαν 14-16 βολές χωρίς λόγο στον Ολυμπιακό. Δεν αντέχουν ούτε το 60-40 υπέρ τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ