17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης στο ΝΒΑ

Ο Ρομπ Πελίνκα γελοιοποίησε τον εαυτό του με την ψεύτικη ιστορία που είπε στον γνωστό ηθοποιό Ντουέιν Τζόνσον πιο γνωστό ως «Rock».

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λος Άντζελες Λέικερς είχε συνάντηση με τον «Rock» μπροστά σε όλους τους παίκτες των «λιμνάνθρωπων». Στο παρελθόν ο 49χρονος είχε διατελέσει για πολλά χρόνια εκπρόσωπος του Κόμπι Μπράιαντ και θέλησε να μοιραστεί μία ιστορία για τον «Black Mamba».

Αυτό που είπε όμως ήταν ένα ψέμα που είναι απορίας άξιο πως το έκανε...

Χαρακτηριστικά ο Πελίνκα τους είπε:

«Υπήρξε μια εποχή που ο Κόμπι, με τον οποίο δούλεψα για 18 χρόνια, ετοιμαζόταν να παίξει στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν. Είχε μόλις δει το "Dark Knight" και μου ζήτησε να του κανονίσω μια συνάντηση με τον Χιθ Λέτζερ, επειδή τον είχε εντυπωσιάσει πόσο συγκεντρωμένος ήταν στον ρόλο του στην ταινία. Ήθελε να μάθει πως κατάφερε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο πνευματικά. Τους κανόνισα λοιπόν ένα δείπνο, ο Λέτζερ είπε στον Κόμπι πως αφοσιώνεται σε έναν ρόλο και εκείνος χρησιμοποίησε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του απέναντι στους Νικς. Ήταν γι' αυτόν κάτι σαν προετοιμασία».

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί όμως. Η ταινία αυτή κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2008 κι ενώ ο πρωταγωνιστής Χιθ Λέτζερ είχε φύγει από τη ζωή έξι μήνες νωρίτερα. Όλοι τον αποθέωσαν για την εκπληκτική ερμηνεία του ως Joker, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να τον συγχαρεί, καθώς ήταν νεκρός. Ο Πελίνκα όμως δεν δίστασε να πει ότι ο Μπράιαντ είχε συναντηθεί με τον Λέτζερ πριν από αγώνα που έγινε τον Φλεβάρη του 2019.

Κι αν μέχρι τώρα ο GM των Λέικερς δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις για τη δουλειά του, όλοι πλέον γνωρίζουν ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ