19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο… τεμπέλης Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε ένα ακόμη highlight στους φίλους του μπάσκετ. Αυτή τη φορά στην άμυνα με μία τάπα στο alley oop του Μπέιζλι στον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Θάντερ. Μία τάπα που ήρθε μετά από "κυνήγι" με τον Greek Freak να τρέχει όλο το γήπεδο! Ο ίδιος ρωτήθηκε γι' αυτή τη φάση και απάντησε πως αν δεν έτρεχε, αν δεν έκανε την προσπάθεια θα λόγιζε τον εαυτό του ως... τεμπέλη.

"Πριν από κάθε προπόνηση βλέπουμε βίντεο με φάσεις", εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Αντετοκούνμπο και συνέχισε: "Εκεί βλέπουμε τι κάναμε καλά και τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Δεν ήθελα να φαινόμουν τεμπέλης. Ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση αν δεν έτρεχα πίσω να μην συμπεριληφθώ στο βίντεο από τον προπονητή, στο κομμάτι με εκείνους που τεμπέλιασαν. Οπότε ξεκίνησα να τρέχω και μπόρεσα να κάνω την τάπα".

Οι Μπακς επικράτησαν με 96-89 και ο ίδιο είχε 21 πόντους, 19 ριμπάουντ, 4 τάπες και 3 ασίστ, αλλά στις δηλώσεις του φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα και σε αυσμπαίκτες του: "Το παιχνίδι δεν κρίθηκε μόνο από την τάπα. Κρίθηκε και από το τρίποντο του Μίντλετον, την άμυνα του Χόλιντεϊ κα τα ριμπάουντ. Είναι ο τρόπος για να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ