21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο τελευταίος χορός του Τζόρνταν (vid)

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για το Μάικλ Τζόρνταν με τον τίτλο «The Last Dance», το οποίο περιλαμβάνει τον τελευταίο τίτλο του με τους Σικάγο Μπουλς εν έτει 1998, θα βγει νωρίτερα στον «αέρα» εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απομόνωση όλων στο σπίτι οδήγησαν το ESPN και το ABC στην απόφαση να ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου την προβολή των δέκα επεισοδίων, τα οποία αρχικά ήταν να προβληθούν από τον Ιούνιο και μετά. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην αγωνιστική περίοδο 1997-1998, οπότε ο Μάικλ Τζόρνταν κατέκτησε το έκτο πρωτάθλημά του με τους «ταύρους».

Περιλαμβάνει περισσότερες από εκατό συνεντεύξεις, του ίδιου και πρώην συμπαικτών του, προπονητών του και αντιπάλων, σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό και ανέκδοτες ιστορίες. Όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η «New York Post» το ESPN και το ABC επίσπευσαν την πρεμιέρα του λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού COVID-19 και τα έκτακτα μέτρα που έχουν παρθεί και στις ΗΠΑ, με τους Αμερικανούς να είναι αναγκασμένοι πλέον να μένουν σπίτι.

Το ντοκιμαντέρ είναι συμπαραγωγή των ESPN και ABC, υπό την επιμέλεια του βραβευμένου παραγωγού Τζέισον Χεχίρ, και διεξήχθη με τη συνεργασία του Netflix, της «Jordan Brand», του NBA και της Mandalay Sports Media. Πάρτε, μέσω του τρέιλερ που ακολουθεί, μια… γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε…

https://www.youtube.com/watch?v=Peh9Yqf1GXc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ