20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

“Ο Σόκο τα έχει βρει με ΑΕΚ”!

Εδώ και μερικές μέρες ακούγεται ότι ο Όβι Σόκο είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, όμως στην Ισπανία το προχώρησαν ακόμα περισσότερο. Ο Κάρλος Λόπεθ της ιστοσελίδας enCancha.com γράφει ότι ο Άγγλος φόργουορντ έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και προβλέπει ότι τις αμέσως προσεχείς μέρες θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μούρθια!

Ο Σόκο είναι ένας από τους τρεις παίκτες τους οποίους η Μούρθια θέλει να κρατήσει (οι άλλοι δύο είναι οι Χάνα και Μπενίτε) και σκοπεύει να κάνει χρήση του δικαιώματός της να ματσάρει όποια προσφορά τους γίνει από άλλη ισπανική ομάδα. Αυτός ο κανονισμός της ACB, όμως, ισχύει μόνο για τις ισπανικές ομάδες. Αν άλλη ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να πάρει τον παίκτη, μπορεί να τον πάρει χωρίς η Μούρθια να μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο Όβι Σόκο (27, 2,01) έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται με προσοχή. Αυτό είναι το σίγουρο. Περί συμφωνίας δεν προκύπτει κάτι από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, η οποία, αφενός περιμένει τις εισηγήσεις του νέου προπονητή, Λούκα Μπάνκι, κι αφετέρου εξακολουθεί να έχει στα υπόψη την περίπτωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ντελρόι Τζέιμς. Ο Αμερικανός έχει αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος κι αυτό είναι ένα ζήτημα, όμως η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ