19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Σχίζας περιμένει δυνατό και μαχητικό Άρη

Ο Σταύρος Σχίζας έγινε αυτός που άνοιξε τον δρόμο των κινήσεων για τη δημιουργία του Άρη της νέας σεζόν, μετά την πρόσληψη του Γιάννη Καστρίτη καταφέρνοντας κάτι εντυπωσιακό. Να παίξει και στις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης μέσα σε τρία χρόνια κάτι στο οποίο αναφέρθηκε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Άρη: ««Μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Μένω εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και χαίρομαι που θα συνεχίσω να το κάνω».

 


Ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ μίλησε για τη σεζόν που έρχεται: «Ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ πλούσια ιστορία και είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη συμφωνία μου με την ομάδα. Εδώ και χρόνια προσπαθώ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Καστρίτη και φέτος ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να γίνει αυτό, οπότε είμαι διπλά χαρούμενος».

 


Μιλώντας για τον Άρη που θα παρουσιαστεί στη νέα σεζόν, ο Σχίζας είπε: «Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό υλικό. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι σωστές επιλογές και θα δημιουργηθεί μια δυνατή και μαχητική ομάδα, η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα, ώστε ο ΑΡΗΣ να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί». Αυτό είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει και τον ίδιο: «Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για τον ΑΡΗ».

 


Ο Σχίζας περιμένει ένα γεμάτο «Nick Galis Hall»: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Παλέ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση κι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον ευχαριστήσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ