22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Στράτος “έσβησε” τον Αστέρα!

Ο Στράτος Περπέρογλου είχε κέφια, η Μπαρτσελόνα έπαιξε για τη φανέλα και την ιστορία της και ο Ερυθρός Αστέρας κατόπιν όλων τούτων, έμπλεξε. Διότι η ήττα του στη Βαρκελώνη από την αδιάφορη βαθμολογικά Μπάρτσα (67-54) είναι ικανή να τον πετάξει έξω από τα πλέι οφ, καθώς κατά τα φαινόμενα θα πρέπει να κερδίσει μέσα στην Τουρκία την Νταρουσάφακα την τελευταία αγωνιστική για να περάσει! 

Η Μπαρτσελόνα έπαιζε χωρίς τον Τόμιτς, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να παίξει δυνατή άμυνα και να αποσυντονίσει τον Αστέρα. Ο Γιόβιτς προσπάθησε να παίξει λίγο, αλλα ήταν φανερό πως ο τραυματισμός του δεν του επέτρεπε να είναι σε καλή κατάσταση, οπότε μετά τα τρία λεπτά συμμετοχής του ο Ράντονιτς δεν τον έβαλε ξανά στο παρκέ. Χωρίς αυτόν η σερβική ομάδα είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο έμενε ζωντανή και κοντά στο σκορ, επειδή και η δική της άμυνα δημιουργούσε προβλήματα στην Μπαρτσελόνα.

Μέχρι που άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και ο Στράτος Περπέρογλου συνδέθηκε για τα καλά με το αντίπαλο καλάθι. Με επτά δικούς του πόντους το σκορ έγινε 42-31 στο 25΄και από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Ο Αστέρας ασφυκτιούσε απέναντι στην άμυνα της Μπαρτσελόνα, που προηγήθηκε στο 28' με 50-36 κι όταν οι Σέρβοι βρήκαν τρόπο να μειώσουν 58-51 στο 35, ο Περπέρογλου ήταν και πάλι εκεί για να δώσει τις λύσεις που χρειάζονταν ώστε να τελειώσει το παιχνίδι.

Ωραίος ως Έλλην: Ο Στράτος Περπέρογλου είναι ασφαλώς ο άνθρωπος του αγώνα. Διότι μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, έδωσε τη σπίθα που χρειαζόταν η Μπαρτσελόνα για να ξεφύγει στην αρχή του δευτέρου μέρους και να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι. Τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Η γλώσσα των αριθμών: Οι μόλις 10 ασίστ του Ερυθρού Αστέρα δείχνουν το έλλειμμα δημιουργίας που αντιμετώπισε απόντος του Γιόβιτς, ενώ τα 5/29 τρίποντα που σούταρε τον καταδίκασαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ