18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Στιβ Νας αποτελεί “έμπνευση” για τη φιναλίστ του US Open!

Η Λέιλα Φερνάντεζ βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο παιχνίδι της μέχρι τώρα καριέρας της, καθώς στα 19 της προκρίθηκε στον τελικό του US Open, και στις δηλώσεις της μετά το ματς αποθέωσε το "παράδειγμα" Στιβ Νας!

Στον φετινό τελικό του US Open θα βρεθούν δύο πολύ νεαρές αθλήτριες, καθώς η 18χρονη Έμα Ραντουκάνου, το παιδί θαύμα του Βρετανικού τένις (απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη) θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Καναδή Λέιλα Φερνάντεζ. Η νεαρή Καναδή απέκλεισε στα ημιτελικά την Αρίνα Σαμπαλένκα και κέρδισε την τεράστια αυτή πρόκριση στον πρώτο της τελικό Grand Slam.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, η Καναδή ρωτήθηκε για την παρουσία του συμπατριώτη της και προπονητή των Μπρούκλιν Νετς, Στιβ Νας στο "κουτί" των προσκεκλημένων της στις εξέδρες του σταδίου Άρθουρ Ας, για να απαντήσει για το γεγονός ότι ο Νας αποτέλεσε πρότυπο και έμπνευση για εκείνη!

"Είναι τεράστια έμπνευση. Ο πατέρας μου τον χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα για έναν ολόκληρο μήνα, λέγοντας μου ότι πρέπει να παλέψουμε και να δουλέψουμε σκληρά, όπως ακριβώς ο Στιβ Νας. Είναι τιμή μου που τον είχα δίπλα μου να με στηρίζει."

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τις Φερνάντεζ:

https://twitter.com/BrooklynNets/status/1436318649636249603



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ