17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Στέφανος Πέρκος στις Η.Π.Α

Ο Στέφανος Πέρκος μπορεί να μην εργάζεται αυτή τη στιγμή, και έχοντας αφήσει αρκετές προτάσεις στην άκρη, θέλησε να επισκεφτεί τις Η.Π.Α ώστε να μπορέσει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο coach Πέρκος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την πόλη του Λος Άντζελες στα τέλη του Φεβρουαρίου όπου συμμετείχε, μαζί με άλλους προπονητές από Ευρώπη και Αμερική, σε ένα showcase Αμερικάνων παικτών με στόχο την «έξοδό» τους στην ευρωπαϊκή αγορά. Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε από την Vindicate Sports Supervision Services (23/27-2).

Η συγκεκριμένη εταιρία αντιπροσωπεύτηκε από τον Μάικ Κρίπι, ο οποίος έχει στο παρελθόν αγωνιστεί και στην Ελλάδα. O coach Πέρκος είχε να την ευκαιρία να προπονήσει και να καθοδηγήσει διάφορους αθλητές με στόχο την προσαρμογή τους στη σύγχρονη ευρωπαϊκή φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού. Παράλληλα με την όλη διοργάνωση ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να ανταλλάξει απόψεις με ένα θρύλο του κολεγιακού μπάσκετ της πολιτείας, τον coach Mark Arce (μέλους του Hall of Fame) του West Hills College, αλλά και τον Dustin Simcox, τεχνικό διευθυντή του Eurobasket Summer League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ