21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Σρέντερ δεν θέλει να «δεθεί» με τους Λέικερς

Ο Ντένις Σρέντερ μετακόμισε μόλις πριν από ένα μήνα στο Λος Άντζελες, αλλά οι Λέικερς θέλουν να τον διατηρήσουν για πολλά χρόνια στις τάξεις τους.

Ο 27χρονος γκαρντ αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής λίγο πριν από το φετινό ντραφτ, με τους «λιμνανθρώπους» να αποτελούν τον τρίτο σταθμό στην καριέρα του στο ΝΒΑ μετά τους Ατλάντα Χοκς και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, οι Καλιφορνέζοι του έκαναν αμέσως πρόταση για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, αλλά εκείνος αρνήθηκε σε πρώτη φάση.

Οι συζητήσεις, πάντως, των Λος Άντζελες Λέικερς με το Γερμανό αναμένεται να συνεχιστούν. Η ομάδα τού πρότεινε να επεκτείνει το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια, αντί του ποσού των 33,4 εκατ. δολαρίων, το οποίο είναι το μέγιστο που μπορεί να του προσφέρει έως τις 16 Φεβρουαρίου. Εκείνος, όμως, επέλεξε να εξαντλήσει πρώτα τη συμφωνία του με τις «βροντές» (15,5 εκατ. δολάρια μέχρι το καλοκαίρι), την οποία «μετέφερε» στο Λος Άντζελες, και να δει τι θα κάνει στο μέλλον.

Εξάλλου, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα μπορεί να υπογράψει για πολύ περισσότερα χρήματα, συγκεκριμένα μέχρι και για 83 εκατ. δολάρια για τέσσερα χρόνια, με αρχικό μισθό τα 18,6 εκατ. δολάρια. Από το Φεβρουάριο οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι, σε άλλη -οικονομική- βάση πλέον, με τους «λιμνανθρώπους» να ελπίζουν πως θα καταλήξουν σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, ώστε να τον «κρατήσουν» στην «πόλη των αγγέλων» για αρκετό καιρό ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ