21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Σνάιντερ προπονητής της Δύσης στο All Star

Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού, το NBA προγραμματίζει τη διεξαγωγή του φετινού All Star Game για τις 7 Μαρτίου (δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση) και η λίγκα δουλεύει επιμελώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το ESPN προπονητής της ομάδας από τη Δύση θα είναι ο Κουίν Σνάιντερ των Γιούτα Τζαζ, που έχουν αυτή τη στιγμή το καλύτερο ρεκόρ (23-5).  Κατα πόδας (22-7) ακολουθούν και οι Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά ο Φρανκ Βόγκελ δεν είναι κατάλληλος υποψήφιος, αφού βρέθηκε πέρσι σε αυτή τη θέση και δεν είναι εφικτό να καθίσει στο πάγκο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. 

Η τελευταία φορά που βρέθηκε σε All Star Game τεχνικός των Τζαζ ήταν το μακρινό 1984  (σσ. ο Φρανκ Λέιντεν), αφού όλως περιέργος, ο Hall of Famer Τζέρι Σλόαν δεν το κατάφερε στις δύο δεκαετίες που βρέθηκε στο «τιμόνι» της Γιούτα. 

Σε ότι αφορά την Ανατολή, πρώτος υποψήφιος αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής των Φιλαδέλφεια 76ερς, Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος έχει βρεθεί άλλες δύο φορές σε All Star Game στην προπονητική του καριέρα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ