22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Σλούκας πάει για το 4ο!

Ο Κώστας Σλούκας απολαμβάνει μεγαλεία στη Φενερμπαχτσέ, νιώθοντας όλο και πιο δικαιωμένος για την επιλογή καριέρας και... ζωής που έκανε. Ετοιμάζεται για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό Ευρωλίγκας, θα διεκδικήσει το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο και προσωπικά το τέταρτο δικό του, επίοδση που θα τον φέρει σε μια αξιοζήλευτη ευρωπαϊκή ελίτ μαζί με τον πρώην παίκτη και σημερινό αντίπαλό του προπονητή, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

"Εντάξει, αυτά περισσότερο είναι για τους δημσοιογράφους και τα στατιστικά. Για μένα μετράει ότι νικήσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που τρεις φορές ξεφύγαμε με διψήφιες διαφορές και ισάριθμες επέστρεψε, επιβεβιαώνοντας με κατηγορηματικό τρόπο πόσο δίκαια έφτασε μέχρι εδώ. Η ομάδα είχε βάλει ψηλούς στόχους στην αρχή της χρονιάς και φτάνουμε ένα βήμα πριν την επίτευξη του πιο μεγάλου, του ευρωπαϊκού. Εχουμε μεγάλο ρόστερ, δεν ήταν έκπληξη για εμάς ότι πήραμε τόσες λύσεις από τον Ντουβερίογλου, υπάχουν κι άλλα παιδιά που δεν έπαιξαν κι όμως μπορούν να προσφέρουν. 

Για τον Μπόμπι τι να πει κανείς; Μόνο συγχαηρτήρια, πέρασε αρκετά μέσα στη σεζόν, αλλά έδειξε τι παίκτης είναι", σχολίασε ο Ελληνας διεθνής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ