24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Σερμαντίνι «σκότωσε» την… ελληνική Μούρθια (vids)

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής ξεκίνησε με μία σημαντική νίκη της Τενερίφη επί της Μούρθια με 85-78 ενώ η Βαλένθια έκανε το καθήκον της και πέρασε από την απαιτητική έδρα της Φουενλαμπράδα με 81-70.

Σε ένα ματς όπου ήταν ντέρμπι μέχρι το ημίχρονο (40-38) τελικά η καινούργια ομάδα του Γιώργου Μπόγρη, η Τενερίφη συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και χάρις στην καταλυτική τρίτη περίοδο (24-13) επικράτησε της Μούρθια με 85-78. Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 7-5 ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 4-8 και πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες για την παραμονή τους. Καθηλωτικός ήταν ο Γκιόργκι Σερμαντίνι με 25 πόντους και 5 ριμπάουντ ενώ από την πλευρά της Μούρθια ξεχώρισε ο Τζάρελ Έντι με 16 πόντους. Πάντως θετική παρουσία είχαν και οι Έλληνες εκπρόσωποι μας με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μετράει 9 πόντους και 3 ριμπάουντ ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα είχε 8 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στο άλλο ματς η Βαλένθια έπρεπε να σοβαρευτεί στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα επιμέρους 53-35 πέρασε από την έδρα της Φουενλαμπράδα με 81-70 δίνοντας συνέχεια στο μικρό σερί της στο πρωτάθλημα ξεπερνώντας την ήττα από τη Ρεάλ για τη διοργάνωση της Euroleague. Πλέον οι νυχτερίδες είναι μια ανάσα από την οκτάδα (6-6) ενώ οι γηπεδούχοι βυθίστηκαν ακόμη περισσότερο φτάνοντας στο 4-8. Μοναδικός διψήφιος για τους νικητές ο Τζόρνταν Λόιντ με 14 πόντους ενώ από τους ηττημένους πάλεψε όσο μπορούσε ο Τόμας Μπέλας με 14 πόντους.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ