19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Σενγκούν «κατάπιε» την Γκαζιαντέπ (vids)

Η Μπεσίκτας αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι και με έναν εξαιρετικό Αλπερέν Σενγκούν πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γκαζιαντέπ με 84-77 και σταμάτησε το σερί των τεσσάρων νικών της.

Η Μπεσίκτας παρότι δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα την φετινή σεζόν δείχνει να συνέρχεται το τελευταίο διάστημα και μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από την Εφές μετράει ένα σερί δύο νικών.

Η Γκαζιαντεπ δεν κατάφερε να σημειώσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της κόντρα στην Μπεσίκτας και με αυτή την ήττα αυτή έπεσε στο 11-11 ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο 12-10. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο αρκετά ταλαντούχος Αλπερέν Σενγκούν, σημειώνοντας 28 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά αμφίρροπη στην πρώτη περίοδο (18-18) όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μπεσίκτας μπήκε συγκεντρωμένη και με ένα επιμέρους σκορ 30-16 έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 48-34. Στο δεύτερο μέρος η Γκαζιαντέπ μάζεψε την διαφορά όμως δεν κατάφερε να προσπεράσει ποτέ στο σκορ με αποτέλεσμα να ηττηθεί 84-77.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Τρέβις Σίμπσον σημειώνοντας 20 πόντους και 4 ριμπάουντ αλλά και ο Κένι Χέις με 17 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ