24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο σεβασμός του Τσους (pics)

Η Βαλένθια επισκέπτεται το Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μια ιστορική ομάδα σε ένα ιστορικό γήπεδο. Και ο προπονητής των Ισπανών, Τσους Βιδορέτα, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το μουσείο της ομάδας, αλλά και να βγάλει φωτογραφία στο Γιαντ Ελιάου, όπως είναι το κανονικό του όνομα, πριν μπουν οι χορηγοί στο πλάνο.

Ο Βάσκος κόουτς έχει αποδείξει και σε άλλες περιπτώσεις πως ξέρει την ιστορία του μπάσκετ, πως γνωρίζει πολλά πράγματα και πως σέβεται κάθε αντίπαλο και έδρα. Πολύ περισσότερο αν έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο. Κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε τώρα στο Τελ Αβίβ, είχε κάνει και όταν επισκέφθηκε τον ΠΑΟΚ πέρυσι με την Ιμπεροστάρ Τενερίφε ή την Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ, όταν είχε πάει με όλη την ομάδα στο μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς. Στιγμές που είναι από τις ελάχιστες που έχει ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Είναι κάτι πάντως που δεν το βλέπεις συχνά από έναν αντίπαλο προπονητή. Όπως είχε πει όμως και στη Θεσσαλονίκη: «Γιατί να μην επισκεφθώ το μουσείο; Είναι θέμα σεβασμού, αλλά αγάπης για το ίδιο το άθλημα».

 

Στα αγωνιστικά πάντως τα χαμόγελα δεν περισσεύουν με την Βαλένθια να βρίσκεται στο 3-7 και στο γκρουπ των τελευταίων της κατάταξης στην Ευρωλίγκα και τη λίστα των τραυματιών να μεγαλώνει: Χοάν Σάστρε, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Λατάβιους Ουίλιαμς, Αντουάν Ντιότ και Αλμπέρτο Αμπάλδε παραμένουν εκτός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ