14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Σαρικόπουλος ξέρει να ξεπερνάει τα προβλήματα (pics)

Δύσκολος ήταν ο τελευταίος χρόνος για τον Ζήση Σαρικόπουλο. Ο Έλληνας ψηλός πέρασε αρχικά την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στο γόνατο. Το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν τον βρήκε χωρίς ομάδα, όμως στις αρχές Μαρτίου υπέγραψε με τον Ηρακλή. Λίγο αργότερα νόσησε από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να καταφέρει να αγωνιστεί σε δύο μόλις παιχνίδια της Basket League. 

Μέσω μιας ανάρτησής του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, o Σαρικόπουλος θέλησε να αναφερθεί σε αυτές τις δυσκολίες, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα:

«Με αφορμή το τελευταίο μου post πολλοί στείλατε να με ρωτήσετε για το τι συνέβη, κάποιοι ανησυχήσατε και εκτιμώ πραγματικά το ενδιαφέρον. Πέρυσι τέτοια εποχή αποφάσισα να κάνω ένα σοβαρό χειρουργείο, καθώς σχεδόν όλη τη χρονιά αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα το οποίο στο τέλος της σεζόν επιδεινώθηκε και έπρεπε να αντιμετωπιστεί. Δεν με ενδιέφερε τότε να το επικοινωνήσω, αλλά να το αντιμετωπίσω και αυτό έκανα.

Η συνέχεια γνωστή, ο δρόμος μακρύς και σχεδόν ένα χρόνο μετά τη διακοπή επέστρεψα. Ο Ηρακλής με βοήθησε να επιστρέψω στην καθημερινότητα και στην αγάπη μου. Δυστυχώς, όταν άρχισα να παίζω πλέον και να νιώθω καλά με χτύπησε ο COVID. 

Αυτό που θέλω να πω είναι πως όσο μεγάλο και να είναι το πρόβλημα ή η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, η θέληση να το υπερκεράσουμε πρέπει να είναι πάντα μεγαλύτερη...». 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zisis Sarikopoulos (@34sari_)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ