20.1 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Ο Σίλβερ έβαλε το στοίχημα στο ΝΒΑ!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ ότι συνήψε χορηγική συμφωνία με στοιχηματική εταιρεία, ακολούθησε το ΝΒΑ, σπάζοντας μάλιστα ένα ταμπού για τον αμερικάνικο αθλητισμό. Το ΝΒΑ έγινε η πρώτη επαγγελματική λίγκα οποιουδήποτε σπορ στις ΗΠΑ, που αποκτά ως χορηγό εταιρεία στοιχηματισμού!

Πρόκειται για την MGM, η οποία αποκτά δικαιώματα χρήσης στιγμιοτύπων, λογοτύπων και ονομάτων από το ΝΒΑ, καθώς επίσης και εμπορικά δικαιώματα ως επίσημος χορηγός της λίγκας. Όλα αυτά για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι ποσού 25 εκ. δολαρίων.

Ο Άνταμ Σίλβερ, ως προοδευτικός άνθρωπος, προσπαθούσε καιρό να κάνει αυτό το πράγμα. Βλέποντας ότι έτσι κι αλλιώς οι αγώνες του ΝΒΑ προσφέρονται για στοιχηματισμό, όπου αυτός είναι νόμιμος στις ΗΠΑ, θέλησε να βγάλει λεφτά από αυτό. Και τα κατάφερε με τη συμφωνία με την MGM, στα καζίνο και τις εφαρμογές κινητών της οποίας θα υπάρχουν εφεξής τα σήματα και τα στιγμιότυπα του ΝΒΑ. Είναι άγνωστο αν ο Σίλβερ κατάφερε να πάρει και ποσοστό επί του συνολικού τζίρου των αγώνων του ΝΒΑ. Ωστόσο έκανε μία αρχή, την οποία δεν αποκλείεται σύντομα να ακολουθήσουν και άλλες επαγγελματικές λίγκες στις ΗΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ