28 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ο Σέμπα Σάιθ στην Ιμπεροστάρ Τενερίφε (vid)

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφε θα έχει στη σύνθεσή της ένα από τα πιο σημαντικά "project" του ισπανικού μπάσκετ: Τον Σέμπας Σάιθ. Η ομάδα των Καναρίων έφτασε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ανήκει ο παίκτης, ο οποίος θα αφήσει το Μπούργος για τα...  νότια.

Ο 23χρονος Σάιθ είναι 2.05, πολύ αθλητικός και πέρυσι είχε 9.1 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο με την Σαν Πάμπλος. Παράλληλα, βρήκε την ευκαιρία μέσα από τα παράθυρα της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στην Κίνα, να καταγράψει και τις πρώτες του συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας.

Ο Σάιθ ξεκίνησε από την Εστουδιάντες, πήγε στις ΗΠΑ, αγωνίστηκε στο Γυμνάσιο Sunrise Christian Academy de Kansas και στο NCAA με το Πανεπιστήμιο του Μισισίπι. Ο προπονητής της Ιμπεροστάρ Τενερίφε, Τσους Βιδορέτα, πιστεύει πως ο Σάιθ θα δώσει πολύ μεγάλη ενέργεια στην ομάδα του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη συμφωνία για να προσθέσει: "Είναι ένας παίκτης που δείχνει να προσαρμόζεται εξαιρετικά στην ομάδα που βρίσκεται και από την πρώτη στιγμή ήταν θετικό για εμάς πως ήθελε να έρθει να αγωνιστεί εδώ. Ήταν καθοριστικός πέρυσι στην Μπούργος. Έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει να βελτιώνεται σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού, ειδικά στο σουτ από μέση απόσταση. Πιστεύουμε πως είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή για εμάς".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ