20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο «Σάρας», η Εθνική Λιθουανίας και το ΝΒΑ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε πολλά και διάφορα για την Εθνική Λιθουανίας, την προοπτική του ΝΒΑ, αλλά ακόμα και για τη μεταγραφή του Λέο Βέστερμαν στη Φενέρμπαχτσε.

Η Ζαλγκίρις θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν την Τετάρτη (25/9) και ο «Σάρας» σχολίασε αρκετά κι ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά μιλώντας για την πιθανότητα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της χώρας του ήταν σαφής:

«Δεν είμαι σίγουρος εάν η συζήτηση αυτή θα αλλάξει την γνώμη μου. Η οικογένεια είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι ακόμα νέος και θέλω να απολαμβάνω τη ζωή μου. Έχω κάνει ήδη το καθήκον μου για τη χώρα μου».

Σχετικά με την πιθανότητα να εργαστεί στο ΝΒΑ μελλοντικά επισήμανε:

«Δεν έχω έναν συγκεκριμένο στόχο ούτως ώστε να δουλέψω σε μία συγκεκριμένη λίγκα ή ομάδα. Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δουλεύω με καλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι επαγγελματίες. Μπορώ να είμαι χαρούμενος είτε στο ΝΒΑ, είτε στη Ζαλγκίρις ή ακόμα και σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Αναφερόμενος στη μεταγραφή του Βέστερμαν στην Φενέρμπαχτσε είπε:

«Επισκέπτομαι τα μουσεία δύο φορές το χρόνο και ο Ζέλικο (σ.σ. Ομπράντοβιτς) με διέκοψε στο μουσείο του Πικάσο. Μου είπε: "Θέλω να αγοράσω τον Λέο (σ.σ. Βέστερμαν) από σένα. Μπορώ;" και του είπα "Τι θα συμβεί αν πω όχι" και μου απάντησε: "Δεν ξέρω" (γελώντας). Σίγουρα όμως κατάλαβα ότι ήταν μία εξαιρετική περίπτωση για τον Λέο να ενταχθεί σε μία ομάδα που διεκδικεί την Ευρωλίγκα με αύξηση του μισθού του και υπό τις οδηγίες του κορυφαίου Ευρωπαίου προπονητή όλων των εποχών. Είμαι χαρούμενος για εκείνον».

Τέλος, ο «Σάρας» ρωτήθηκε για τις μεγάλες μεταγραφές που έχουν κάνει κάποιες ομάδες φέτος το καλοκαίρι λέγοντας: 

«Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι. Πιθανότατα όμως θα είναι η πιο δυνατή Ευρωλίγκα που έχει υπάρξει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ