19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Σάκοτα θυμήθηκε τον Μπέρι!

Ο Ντράγκαν Σάκοτα υπολογίζει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο της ΑΕΚ στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Όχι μόνο επειδή έχει το πλεονέκτημα έδρας, όχι μόνο επειδή έχει κερδίσει δύο φορές φέτος την ομάδα του, αλλά και διότι του θυμίζει τον προ 20ετίας ΠΑΟΚ! Εκείνη την ομάδα, που με προπονητή το Κώστα Φλεβαράκη και μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ουόλτερ Μπέρι και Φράνκι Κινγκ είχε κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας το 1999 (νικώντας την ΑΕΚ, μάλιστα, στον τελικό του φάιναλ φορ) και είχε πάρει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα "σκουπίζοντας" τον Άρη στον μικρό τελικό των πλέι οφ.

"Κάθε αγώνας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ φέτος έφτιαξε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Κατά την άποψη μου είναι το ίδιο καλή ομάδα με αυτήν που είχε 20 χρόνια πριν όταν κατέκτησε το Κύπελλο με τον Μπέρι", δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Και πρόσθεσε:  

"Είναι μία ομάδα πλήρης, που αποτελείται από έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες, ενώ έχει από δύο-τρεις λύσεις σε κάθε θέση. Θα είναι δύσκολο ματς.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να κυνηγάμε τη νίκη, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμοι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ