18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Ρούντι «μίλησε» τελευταίος (vids)

Ο Ρούντι Φερνάντεθ είπε την τελευταία λέξη στο ΟΑΚΑ, καθώς με δικό του τρίποντο η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Το τρίτο τρίποντο του 33χρονου φόργουορντ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων (τελείωσε με 13π. με 2/2 βολές, 1/3 δίποντα και 3/7 τρίποντα) ανέδειξε νικήτρια τη «βασίλισσα», με τη διοργανώτρια αρχή να το τοποθετεί και στην κορυφή του Top 10 της 29ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, μπροστά από τους συμπαίκτες του Φακούντο Καμπάτσο και Ουόλτερ Ταβάρες και τους εξίσου εντυπωσιακούς Μάικ Τζέιμς και Κάλεμπ Τσαρτσέφσκι (Αρμάνι Μιλάνο), Λουίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε), Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Τζόελ Μπολομπόι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τζόρνταν Μίκι (Χίμκι), Μπράντον Ντέιβις, Λίο Βέστερμαν και Νέιτ Ουόλτερς (Ζαλγκίρις Κάουνας), Τόνι Ντράγκλας και Τζέρεμι Έβανς (Νταρουσάφακα), Μαρτσελίνιο Χουέρτας και Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια) και Αλεκσάντερ Μπαλτσερόβσκι (Γκραν Κανάρια).

https://www.youtube.com/watch?v=JFeeZh11GkA&t=10s

Δείτε, επίσης, πώς πανηγύρισαν στη «Volkswagen Arena» ένα από τα πέντε τρίποντα του Τόνι Ντάγκλας (26π. με 7/10 βολές, 2/6 δίποντα και 5/9 τρίποντα) στη νίκη της Νταρουσάφακα επί της Μπάγερν Μονάχου

https://www.youtube.com/watch?v=EsyQ3D0r6Q0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ