21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ρουκουνάκης από την Κρήτη στην ΧΑΝΘ

Ακόμα ένας φέρελπις Κρητικός μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη για χάρη της ΧΑΝΘ. Ο λόγος για τον Ευάγγελο Ρουκουνάκη, ο οποίος θα ψάξει την μπασκετική του… τύχη του στην Θεσσαλονίκη σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας μας.

Ο Ευάγγελος Ρουκουνάκης αγωνίζεται στην θέση των γκαρντ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πεδιάδα Χερσονήσου.

Η ανακοίνωση:

«Ο αθλητής της ομάδας μας Ευάγγελος Ρουκουνάκης ( άγγελος ρουκουνακης) θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη (από την νέα αγωνιστική περίοδο) και την ιστορική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. υπό την καθοδήγηση του επιτελείου του κυρίου Κεραμέα Νίκου και Kokkinopoulos Sotiris.

Μετά την ολοκλήρωση της φετινής αθλητικής του παρουσίας στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και ανδρών Κρήτης που ανταποκρίθηκε στον ύψιστο βαθμό ο αθλητής είναι έτοιμος για υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Η ομάδα της περιοχής μας συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις μικρές ηλικίες και συνεχίζεται έως την αντρική ομάδα (που δίνει κάθε χρόνο το παρόν στο τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης - και τα περισσότερα μέλη της είναι αθλητές που έχουν αναδειχθεί από το σωματείο μας ). Ελπίζουμε σύντομα περισσότεροι από τους αθλητές μας να κάνουν το άλμα εκτός νησιού σε πρωταθλήματα περισσότερο ανταγωνιστικά.

Ο αθλητής ευχαριστεί πολύ το σωματείο που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στο ταλέντο του και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που είχε σαν αθλητής και προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο.
Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους προπονητές του Kostas Koutroulis (που του έδωσε τα σωστά στοιχεία από την αρχή) και τον Χρήστο Μαυροπουλο που τον έκανε να πιστέψει ότι οι δυνατότητές του ήταν πολύ παραπάνω από την ηλικία του και βέβαια την ευκαιρία να πάρει μέρος σε πολλά παιχνίδια που τον βοήθησαν να φτάσει στο ύψιστο βαθμό αγωνιστικά...
και φυσικά όλους όσους τον βοήθησαν να αναδειχθεί μετά από σκληρή δουλειά.

Το σωματείο μπασκετ της Πεδιάδα ΑΟΧ εύχεται στον Ευάγγελο καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην νέα του ομάδα μακριά από προβλήματα και βέβαια συνέχεια στην εργατικότητα που έχει επιδείξει στο γήπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ