23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ρεμεντέλας σταμάτησε τα μεγάλα σερί των Καράμπουλα, Λιακόπουλου

Το ότι το Ψυχικό βρίσκεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Α2, όντας ανταγωνιστικό και χωρίς ιδιαίτερα μεγάλα μπάτζετ, έχει ονοματεπώνυμο, και την υπογραφή του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Στο χθεσινό (19/1) παιχνίδι με τον εξαιρετικό Διαγόρα Δρυοπιδέων έβγαλε στο παρκέ όλες τις αρετές του, και το πως διαβάζει το παιχνίδι, και εκτός από το γεγονός ότι κατέβασε 30 πόντους κάτω την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, μετά το 67-61, σταμάτησε και δυο πολύ μεγάλα ρεκόρ των Βαγγέλη Καράμπουλα και Νίκου Λιακόπουλου.

Ο πρώτος σκόραρε σε 141 συνεχόμενα παιχνίδια, και το τελευταίο παιχνίδι του που συναντάμε χωρίς πόντο είναι στο μακρινό 2015, και συγκεκριμένα στις 7/11/2015 όταν σε ένα παιχνίδι του Φάρου Κερατσινίου με τους Μαχητές Πευκών δεν σκόραρε, αγωνιζόμενος ωστόσο 1 λεπτό. Σε κανονική συμμετοχή (25 λεπτά), δεν είχε σκοράρει στις 17/10/2015 στη νίκη του Φάρου με τον Εθνικό Πειραιά (65-58). Από τότε, και σε δυο σεζόν σε Φάρο Κερατσινίου, δυο σε Ιωνικό (μια στην Β' Εθνική) και φέτος στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ των Εθνικών κατηγοριών, σκόραρε συνεχώς.

Ο Νίκος Λιακόπουλος αποτελεί έναν από τους καλύτερους στις ασίστ, και αυτός μετά από 97 παιχνίδια δεν μοίρασε τελική πάσα. Η τελευταία φορά χωρίς ασίστ ήταν σε ένα παιχνίδι του Φάρου Κερατσινίου με το Παγκράτι για τα πλέι οφς της Α2, όταν στις 1/6/2016 αγωνίστηκε μόνο για 1 λεπτό, και δεν πρόλαβε να κάνει την δουλειά του. Αν πάμε σε κανονική ροή αγώνα, θα πρέπει να ψάξουμε 32 παιχνίδια πίσω, όταν στις 8/2/2015 και για την Basket League, δεν τα κατάφερε σε αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό. Έτσι, σε δυο σεζόν στον Φάρο Κερατσινίου, μια σε Δόξα Λευκάδας, μια σε Ιωνικό Νικαίας και φέτος στον Διαγόρα, μοίραζε κατά κόρον τελικές πάσες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ