23.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ο Ραούλ Λόπεθ συνεργάτης του Κατσικάρη στη Γιούτα

Ο Ραούλ Λόπεθ επιστρέφει στη Γιούτα. Ο Ισπανός γκαρντ εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2016, πέρασε τον προηγούμενο χρόνο έχοντας αναλάβει τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή στην Μπιλμπάο και τώρα αποδέχθηκε την πρόταση να μπει στο τεχνικό επιτελείο των Τζαζ. Εκεί όπου ήδη βρίσκεται ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο Καταλανός "Μάγος", όπως είναι το παρατσούκλι του, είχε αγωνιστεί στους Τζαζ δύο χρόνια (2003-05). Είχε μέσο όρο 6,5 πόντους και 3,8 ασίστ με τη δεύτερη σεζόν του να στιγματίζεται από τραυματισμούς, που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ραούλ είχε πάρει μία πρώτη γεύση, κάνοντας ατομικές προπονήσεις στον Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένος. Κάποιοι συνέδεσαν τα δύο γεγονότα και αποδίδουν αυτή την κατακόρυφη άνοδο στην απόδοση του Ρούμπιο στον Ραούλ.

Από την άλλη, φήμες θέλουν και τον Μανού Τζινόμπιλι να έχει ανοιχτή πρόταση για το τεχνικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς, γι να θητεύσει ξανά δίπλα στον Γκρεγκ Πόποβιτς, αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ